Falla Corona obri les seues portes amb Intramurs per a mostrar una antologia de treballs d’El Taller de Manolo Martín

0
282

L’exposició “El Taller de Manolo Martín: la col·laboració com principi” demostrarà la gran obertura de mires d’un taller faller que ha treballat habitualment amb grans referents de la il·lustració i l’art, submergit en projectes revolucionaris.

Els que seguisquen el recorregut d’espais que proposa el festival d’art Intramurs 2016 (www.intramurs.org) tornaran a trobar les portes del casal de Falla Corona obertes. En esta ocasió, l’espai acollirà creacions d’El Taller de Manolo Martín, una factoria de volums que porta dècades fent realitat projectes col·laboratius, firmats per autors de relleu nacional i internacional, com Sento Llobell, Manuel Valdés, Chema Cobo, Sigfrido Martín Begué, Guillermo Pérez Villalta, Mariscal, o el mateix Isidro Ferrer, és últim encarregat de plantejar les falles de Mossén Sorell-Corona per a març de 2017.

corona-intramurs

Els projectes de volumetria del taller han estat presents en esdeveniments tan importants com les Olimpíades de Barcelona de 1992, amb una falla aquàtica d’Antonio Miralda, o en escultures monumentals com la “Dama” de Manuel Valdés. Entre algunes de les obres exhibides hi haurà fotografies, murals i escultures de grans volums, com els coneguts ‘jokers’ de l’artista Chema Cobo, portats a volum en 1991.

El casal de Mossén Sorell-Corona (C/Corona 33) torna així a sumar-se al calendari d’una de les cites més significatives de l’art i la creativitat a València. La inauguració tindrà lloc el dijous 20 d’octubre a les 20 hores, i romandrà obert durant el cap de setmana en horari de 19 a 24 hores.