Al maig es decidirà les dates de les Falles 2021

Sanitat es reunirà amb JCF al maig per a decidir quan se celebraran les pròximes Falles

0
137

Després de la reunió mantinguda aquesta setmana entre membres de la Junta Central Fallera i la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, l’organisme rector de les Falles han emès un comunicat en el qual s’ha posat de manifest la postura oficial en aquests moments sobre la possibilitat de l’obertura dels casals per a tasques administratives, d’una banda, i sobre les dates per a la celebració de les Falles 2021.

En primer lloc, la Comissió de Seguiment de les Falles ha obtingut de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, la promesa que en els pròxims dies es tirarà avant la resolució que permeta als casals l’obertura dels mateixos per a gestions administratives i amb una quantitat de quatre fins sis persones. La data límit per a la publicació d’aquesta resolució serà dilluns que ve 29 de març.

Quant a la celebració de les Falles 2021, Barceló ha emplaçat a Junta Central Fallera a una nova reunió a principis de maig per a valorar les dades de vacunació “que ens permeta tenir una aproximació de dates”, sempre que es donen les condicions sanitàries necessàries. Per tant, la data, si no definitiva, sí determinant, serà a primers de maig.

A la reunió han assistit, a més de la Consellera, la Subdirectora de Epidemiologia, Hermelinda Vanaclocha, i, per part de la JCF, la Vicepresidenta Primera, Cristina Estévez, i representants de la Interagrupació de Falles, Federació de Falles de Primera A i Federació de Falles d’Especial.