Calendari d’activitats online per a la Setmana Santa Marinera

0
583

A causa de la pandèmia de la Covid i l’absència d’actes processionals al carrer, la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València ha confeccionat un calendari d’activitats que es podran seguir de forma virtual.

L’objectiu de la Junta Major en l’organització d’aquests actes és suplir el buit que representa no poder celebrar la festa del Marítim als carrers, conscient de la importància del compliment de les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries.

En aquest context, el programa d’activitats s’ha dissenyat amb dues perspectives. D’una banda, des del dissabte 20 de març fins al Diumenge de Resurrecció, el 4 d’abril, es retransmetran per streaming un total de cinc dels actes litúrgics a través de les xarxes socials oficials de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.

D’altra banda, des del 26 de març, Divendres de Dolor, fins al 4 d’abril, Diumenge de Resurrecció, s’emetrà diàriament per aquestes mateixes xarxes socials un documental que traslladarà als usuaris informació i imatges dels actes que, en circumstàncies normals, tindrien lloc durant aquestes dates als carrers del Marítim.

Cada documental inclou imatges de les processons que desfilarien aqueixos dies pel barri, així com entrevistes amb alguns dels personatges que van participar en la seua organització i un breu repàs històric sobre l’evolució dels actes de la Setmana Santa Marinera de València.

Una manera de recordar amb nostàlgia aquesta festa tan tradicional en un any més online que mai.