Alacant ja té noves Belleses del Foc per a 2022

0
215

Alacant ja té noves Belleses del Foc per a les Fogueres 2022. Marina Niceto Valera, de la Foguera Sant Blas, ha sigut triada aquest dissabte Bellea del foc d’Alacant de 2022, en una gala celebrada en la plaça de bous. Al costat d’ella estaran com dames d’honor Lidia Martínez Espinosa, Silvia Morata Pérez, Beatriz Moya Martínez, María Novoa Alemañ, Lourdes Martínez Rubio i Gema Capelo Rodríguez.

Per part seua, Valeria Gómez Villaescusa, de la Foguera Baver-Els Antigons i amb 10 anys d’edat, és la nova Bellea del Foc d’Alacant 2022 infantil. Al costat d’ella, les representants de la Marina, Calvo Sotelo, Carolinas Altes, Ciutat d’Assís, Carolines Baixes i Nou Alipark seran les encarregades de representar a la festa com dames d’honor.

Sota el lema ‘Gent de la festa’, com a homenatge a “tots aquells foguerers i barraquers de base”, els 3.100 espectadors que es van congregar en la vetlada van poder gaudir d’un acte “ple d’emoció” i conduït per Mari Carmen Díaz i Javier Alonso.

Davant el president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de la Diputació, Carlos Mazón, i l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala, entre molts altres, Marina Niceto i Valeria Gómez es van fer amb el càrrec de Belleses del Foc de cara a 2022.

Cal recordar que les festes de Fogueres de juny de 2021 van ser suspeses. Però, recentment s’ha decidit que no se celebren al començament de la tardor.