Periodista Gil Sumbiela confia en Álvaro Guija

0
646

Dissabte passat 14 d’octubre va tenir lloc la presentació oficial dels esbossos dels monuments infantil i major – de l’Associació Cultural Falla Periodista Gil Sumbiela – Azucena de la mà de l’artista faller Álvaro Guija.
L’acte, que va tenir lloc en el casal de la comissió, es va emmarcar dins de les activitats del Cap de setmana Cultural; on a més de presentar davant la comissió els nous monuments, es va acomiadar a les falleres majors de l’exercici 2017: Claudia Martínez i Lidia Berlanga, fallera major infantil i fallera major, respectivament.
Així mateix, es van dur a terme diferents activitats, com una xarrada i exposició sobre pilota valenciana (organitzada per Mª Carmen Montes Bell-lloc) o classes de zumba, entre moltes altres per a gaudi de fallers i veïns.
La bona relació i enteniment entre comissió i artista queda patent en ser el cinquè any que Álvaro Guija plantarà la falla infantil, i el segon any consecutiu per al monument major.
Professionalitat, saber fer i una manera única d’unir sàtira i humor són la petjada que Guija infon cada any en els monuments presentats; que esperem, almenys, ens de tantes alegries i seguisca completant el nostre palmarès de premis i reconeixements.