Vives i Marí, Entretelares i Castillo Cinceladores un any més entre els indumentaristas oficials a Alacant

0
280

El restaurant Torre de Reixes ha acogio la presentació oficial de la indumentària i complements que vestiran als belleses del foc d’Alacant i els seues dames d’honor 2018. Allí s’han congregat els indumentaristas oficials i els gerents de cadascuna de les empreses que col·laboren enguany amb la Federació dels Fogueres de Sant Joan vestint a les màximes representants de la festa.

Miguel Ramos és l’encarregat de confeccionar i dissenyar els vestits oficials de núvia alacantina que portaran Aleida González i les seues dames d’honor. La bellesa tindrà tres vestits complets i una faldilla més i les seues sis companyes, dos vestits sencers i una altra faldilla. Andrea de la Canella i els seues dames d’honor tenen a Conchi Beneyto de indumentarista oficial infantil. Igual que les adultes, Beneyto ha confeccionat tres vestits de núvia alacantina complets i una faldilla per a Andrea i dos vestits, més una faldilla per a les sis dames infantils.

Les faldilles oficials de les belleses estaran confeccionades amb sengles espolines, obra de Vives i Mari, dels quals no es coneixeran els detalls fins a les proclamacions. La segona i tercera faldilla dels belleses i les primeres i terceres de les dames també han sigut regalades per aquesta sedería. Entretelares ha proporcionat les teles per a la confecció de la quarta faldilla de Aleida i Andrea i la segona de les seues dames.

Castillo Cinceladores han sigut els responsables de dissenyar artesanalment els aderezos de les catorze representants del foc. Els cancanes que donaran forma a les faldilles són de Ca Ca en Pac; les enaguas de Bressol de la Seda, les sabates de Mattiss (Elda) per al Tall Inglés i les mitjanes d’Elvira Bella. Don Brodat és l’empresa encarregada de les bandes que els acreditaran oficialment com belleses i dames 2018. Burriel Ventalls ha dissenyat per a les catorze, ventalls artesanals i personalitzats que lluiran durant tot l’any i les joias són a càrrec de la Joieria Cazorla.