Alacant gaudirà d’una epléndida Setmana Santa 2021

0
204

Reunits tots els presidents de les Germanors i Confraries de Setmana Santa d’Alacant a la Casa de la Festa per a tractar l’important tema de la setmana vinent Santa 2021.

Malgrat les circumstàncies adverses que tots coneixem i patim, tots els Presidents de totes les Germanors i Confraries, al costat del Consell Rector encapçalat pel seu president, hem manifestat la seua ferma decisió de treballar preparant l’Expedient General que totes les Germanors i la Junta Major han de presentar a l’Ajuntament per a obtenir tots els permisos i suports corresponents per a la perfecta i completa realització de la Setmana Santa d’Alacant.

També s’han compromès fermament a treballar units braç a braç, com una gran pinya, posant tota la nostra obstinació i tota la nostra il·lusió en això per a aconseguir per a les nostres Germanors i Confraries i per a la nostra ciutat la millor Setmana Santa que Déu ens permeta celebrar, obstinat en això el nostre esforç, la nostra sencera dedicació i la nostra voluntat més decidida.

Per això, i en nom de totes les Germanors i Confraries que componen la nostra Setmana Santa, se cerca transmetre als alacantins que ALACANT GAUDIRÀ EN 2021 D’UNA ESPLÈNDIDA SETMANA SANTA, fruit de la ferma i indestructible voluntat i del treball de totes les seues corporacions quedant en mans de com evoluciona el COVID en els pròxims mesos.

Mentrestant fonts consultades per aquest mitjà ens comenten que a València la Setmana Santa Marinera també prepara el seu pla A, B i C.