“Nadalenques en la red”, la iniciativa en la qual més de 30 col·legis participaran

0
99

La delegació diocesana d’Ensenyament i Pastoral Educativa de l’Arquebisbat, davant la situació sanitària provocada pel Covid-19, replanteja el tradicional “Nadalenques al Carrer” pel qual centenars d’escolars oferien nadales pels carrers del centre de València i ha organitzat “Nadalenques en la Xarxa” per a oferir cançons nadalenques de manera online.

En la iniciativa han participat més de 30 col·legis tant públics com diocesans i alumnes sobretot de primària però també d’infantil i secundària, segons informen des de la delegació d’Ensenyament. Els col·legis que han participat en aquesta iniciativa han enviat vídeos durant aquestes últimes setmanes i aquest dimarts, 15 de desembre, s’estrenaran a les 12 hores en el canal de Youtube de la delegació diocesana.

Els vídeos s’aniran pujant de forma individual un al matí i un altre a la vesprada fins al dia 6 de gener inclusivament. A més, s’ha fet un vídeo comú amb imatges de tots els col·legis participants.

En els vídeos, els escolars dels col·legis participants interpreten nadales de lliure elecció, original o tradicional, lliure de drets d’autor, d’una duració màxima de tres minuts.

Aquesta iniciativa s’ha organitzat “per considerar que no cal perdre el tradicional cant nadalenc, cal aprofitar aquesta situació i inundar les xarxes per a arribar a més gent, continuar compartint l’esperit del Nadal encara que siga des de la distància i mantenir viva aquesta tradició en la vida de la comunitat eclesial”, segons expliquen des de la delegació.