Álvaro Moliner participa en la xarrada sobre indumentària valenciana de la Falla Costa i Borrás

0
688

La vesprada del dimecres 5 d’octubre, dins de la XXV Setmana Cultural de la Falla Costa i Borrás-Agustina d’Aragó, tant els components de la comissió com a las persones que van tindre a bé acompanyar a la falla, van disfrutar d’una interesantísima xarrada-col·loqui sobre indumentària valenciana.

En la mateixa va participar el prestigiós indumenarista Álvaro Moliner, qui, amablement i amb molt interés, va contestar a tots els dubtes i preguntes que li van fer els assistents.

En la xarrada, moderada per la periodista i membre de la comissió Paloma Gutiérrez, van participar també la Fallera Major de 2016, Carmen Campoamor; les Falleres Majors de 2017, Carmen Guillem i Daniela Pomerars; el president, Rafael José Aleixandre; el vicepresident de Cultura, José Ángel Poveda; i la delegada de Cultura, Juani Ibáñez.

Els actes de la Setmana Cultural se succeiran fins al pròxim dia 8. Per a hui, a les 21 hores, està prevista la firma amb els artistes fallers, David Sánchez Llongo i José Vicente Zurita, i a continuació, degustació d’una mostra de plats dolços i salats.