Álvaro Moliner subhasta el trage de l’Exposició del Ninot

0
646

El 9 de març, a les 19 hores, se celebrarà en El Corte Inglés Colom la subhasta a benefici de Casa Caridad.

Des de l’any 2006 la firma d’indumentària Álvaro Moliner regalava un vestit de valenciana a la Fallera Major de València perquè ho estrenara en la Inauguració de l’Exposició del Ninot. No obstant això enguany, després dels canvis en matèria d’indumentària realitzats per Junta Central Fallera, no podrà dur-se a terme esta acció.

El propi Álvaro Moliner ha manifestat que “Hem volgut continuar amb este gest i ja que no podem oferir-li’l a la Fallera Major de València, hem llançat esta acció social corporativa que esperem poder repetir tots els anys. De fet la tela rep com a nom ‘Exposició del Ninot’, enguany és de color albergina, però cada any mantindrà el dibuix i canviarà el color”.

La Primera Subhasta Solidària s’ha presentat en El Corte Inglés del carrer Colom, on es troba el nou espai d’indumentària de la firma que compta amb 78 anys d’experiència. I junt amb Álvaro Moliner han estat els màxims representants de la Casa de Caridad de València, el seu President, Luis Miralles així com el seu Directora Gerent, Guadalupe Ferrer, així com els representants de les firmes col·laboradores que s’han sumat a esta iniciativa solidària.

El vestit i tots els complements tenen un valor que supera els 7.000 euros en botiga, però dijous que ve 9 de març a partir de les 19 de la vesprada el seu preu d’eixida serà de 2.900 euros. A més aquella persona que ho obtinga comptarà amb un finançament especial d’El Corte Inglés de 12 mesos sense interessos.

Així pot ser el teu trage

La tela (14 metres) és un damsina de seda estreta amb dibuix exclusiu teixit per la firma Vives i Marí. El fons de color albergina de quatre colors de trama i metall en plata vella. Les manteletes així com la mantellina per a anar a l’Ofrena són de la firma Adriluc S.L. ambdós en ivoire or.

El adreç en plata de llei i zirconites és de la firma Art Antic. Les pintes elaborades amb la tècnica “Flor d’Aigua” en plata vella són de Castillo Ciselladors. El cancan i les sinagües són de Cancan Enpac i les sabates de Descans. La confecció a mesura (amb tots els complements com a randes, entreteles, forros i cintes) , en qualsevol estil i disseny del trage va a càrrec d’Álvaro Moliner.