La Falla Plaza de la Reina-Paz-Sant Vicent 2018 presenta el projecte infantil de Joan S. Blanch

0
653

La falla de la Plaça de la Reina i el seu artista Joan S. Blanch han desvetlat aquesta nit el seu esperat projecte per al pròxim mes de març. En el Casal del Tio Pep ha tingut lloc la presentació de l’esbós de la qual serà una de les imatges de la festa en 2018, tenint en compte l’artista i l’entorn on es plantarà. En aquest sentit cal recordar que la falla de la plaça de la Reina tornarà a militar en la Secció Especial després de 50 anys i ho farà de la mà d’un dels artistes més valorats de l’Olimp faller.

La Confiteria Burriel, la Casa **Singer o el Basar Giner estaran representats en aquesta falla, que sota el lema D’**on venim intentarà rescatar molts d’aquells comerços històrics desapareguts de la plaça de la Reina i els carrers adjacents, germen de la societat civil i el col·lectiu que va impulsar la festa fallera des de mitjan segle XIX. En aquella València comercial i bulliciosa d’entre segles s’inspira D’on venim, que aproximarà als més xicotets els oficis tradicionals, els comerços històrics i la ciutat que un dia va ser.

La falla de la plaça de la Reina va elaborar un acte de presentació a l’altura del projecte, amb el Casal engalanat i els fallers vestits d’època, en el qual es van donar cita multitud d’amics i amants de la festa, sabedors que estaven davant un dels referents ineludibles de les pròximes festes josefinas.