Álvaro Moliner, un exemple de pime valenciana en plena expansió

0
605

Explotar les xarxes socials, millorar la presència en Internet i acostar-se als valencians a través d’esdeveniments ha sigut clau per a la reinvenció d’Álvaro Moliner.

Un exemple del bon funcionament de les pimes valencianes és l’indumentarista Álvaro Moliner. Present en la capital del Túria des de 1939, Moliner ha aconseguit evolucionar en la ciutat a pesar de la seua tradició i és que amb quasi 80 anys d’història ha aconseguit superar cada una de les crisis econòmiques que s’ha travessat a nivell nacional.

Explotar les xarxes socials, millorar la presència en Internet i acostar-se als valencians a través de l’organització d’esdeveniments ha sigut clau per a la reinvenció d’Álvaro Moliner. A pesar d’això asseguren que resulta difícil competir comercialment en una ciutat en continu creixement com és València.

Álvaro Moliner ho té molt clar a nivell comercial i és que coneix perfectament el sector en què es mou. Continuar innovant i sumar-se a les últimes tecnologies continuarà sent clau per a mantindre el seu bon creixement en la ciutat de València.