Amparo Picó: Fuset no és digne de ser president de JCF

0
78

Així ho desatacaba durant l’entrevista realitzada La regidora del grup Ciutadans Amparo Picó en la seua visita al programa de vivelasfiestas de 7televalencia.
Picó realitze diferents denúncies sobre la gest5ió del actual equip de govern en l’àrea de festes i sobretot en el món de les falles.
Amparo Picó: “Em sembla una falta ètica, falta de moral, falta de responsabilitat i coherència política tremenda, un president que es nega assistir a les assemblees, no és digne de ser president de JCF, ni regidor de Cultura Festiva. És lamentable que durant tot aquest temps no del seu braç a torçar, malament gestione les falles des de la imposició, des de la prepotència, sense dialogue, ni consens, ni participació, el senyor Fuset està per a presentar servei al col·lectiu faller.”
Empare Bec també denuncie que les comissions falleres no cobren les ajudes dels nous noms de les falles en el 2017, un canvi que ve dau després de modificar el nom dels carrers per part del consistori municipal.
Fins a 14 comissions són les afectades per aquest canvi de nom dels seus carrers, i les falles afectades hauran d’assumir el 100% dels costos; després d’anunciar per part del nou equip de govern els canvis en el nom dels carrers, i la revolada d’aquestes comissions afectes, el regidor de Cultura festiva anuncie unes ajudes econòmiques específiques per a aquestes comissions afectades, aquestes comissions finalment hauran d’afrontar una despesa afegida a meitat de l’exercici i que a més li ve impost per la nova aplicació de la llei.
Perquè dijous passat en la comissió de cultura del consistori municipal, Pere Fuset es va negar pagar aquestes ajudes a les 14 comissions falleres afectades en el 2017, i les pagara en el 2018, amb açò al seu torn es va negar així la moció que presentava i aquesta comissió el partit popular, amb el suport pel grup ciutadans. Així de clara i contundent des va explicar la Regidora Empare Picó en la seua entrevista realitzada pel director del programa José González.