Sueca y Bétera exalten les seues Falleres Majors

0
7

Cap de setmana intens en les localitats valencianes de Sueca, Bétera i Torrent.

En Sueca, Tania Sáez fou exaltada Fallera Major del municipi. La nova regina josefina pertany a la comissió El Portal. També Bétera exaltà aquest cap de setmana a Luisa Motilla i a Andrea Peinado, com a Fallera Major de Bétera i Fallera Major Infantil de Bétera, respectivament. Enguany és un any molt especial per a la localitat, ja que es compleixen 40 anys de l’inici de la celebració de la festa en Bétera. El mantenedor de l’acte fou el vicepresident de la Junta Local d’Alzira, Antonio Goig. Ambdós lluiren vestits del segle XIX en colors pastel: Luisa apostà pel verd clar i Andrea ho va fer pel rosa.

Així mateix, l’Auditori de Torrent acollí l’exaltació de les seues dos Falleres Majors per al pròxim exercici. Elles són María Jesús Rincón (Fallera Major) i Alexia Manzano (Fallera Major Infantil). L’alcalde, Jesús Ros, els imposà la banda i la joia que les acredita com a màximes representants de la festa fallera torrentina. A més, el conseller de Mercats i Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, exercí de mantenedor de María Jesús Rincón. La jove s’abillà amb una seda de color xampany. Per la seua part, Claudia Villodre, Fallera Major Infantil de València del 2014, va ser la mantenedora d’Alexia Manzano. La xiqueta s’inicià en el càrrec molt emocionada i vestida amb un vestit de color lavanda.

A tots els actes acudí la Fallera Major de València, Rocío Gil, que rebé una càlida acollida per part dels assistents. En definitiva, la germanor fallera entre les Juntes Locals ha estat, una vegada més, molt present durant aquest emotiu cap de setmana.

Fotografies: Josep V. Zaragoza