Amstel cerca en els barris una falla per a fer-la Especial

0
283

Amstel reconeix que totes les falles són especials a través d’un nou premi. El guardó consisteix en un premi fer viure a la comissió guanyadora les falles de la seua vida, amb pirotècnia de la mà de Ricardo Caballer, gastronomia amb Ricard Camarena i la música en viu de Seguretat Social. Les comissions podran presentar la seua candidatura en todaslasfallassonespeciales.com i un jurat de personatges valencians i experts en la festa serà qui decidida.

Amstel va a transformar les xarxes socials en un espai de reconeixement, publicant vídeos, visitant per sorpresa alguns casals per a retransmetre-ho en Facebook Live i animant als amants d’aquesta festa a donar a conèixer el treball de falles anònimes a través de posts, vídeos, stories o fotos publicades amb el hashtag #todaslasfallassonespeciales.

Amstel ha creat una col·lecció exclusiva de complements amb CacheteJack, que podrà aconseguir-se mitjançant una promoció amb els productes de Amstel. Un kit faller amb el qual explorar el mapa d’aquesta festa, acostant-se a les comissions que menys atenció mediàtica i social reben.

Cada any, uns pocs monuments fallers acaparen flaixos, visites i titulars. Són les Falles de Categoria Especial. 9, per a ser exactes. Representen només el 2,4%, però hi ha altres 372 comissions falleres i Amstel s’ha proposat reivindicar-les.

“Des de fa més de 30 anys treballem amb l’Ajuntament i la , però també estem a peu de casal, amb el 60% de les comissions. Açò ens ha fet ser molt conscients del treball que realitzen i que totes les falles són especials, fins a les quals no són de Secció Especial”, ha afirmat Alejandro Rodríguez, Responsable de Relacions Institucionals de HEINEKEN Espanya en Llevant en la presentació d’aquesta nova iniciativa.