El Gremi de Sastres i Modistes entrega la Joia de Diamants a Amparo Gómez

0
283

La indumentarista Amparo Gómez, gerent de la firma Espolí, ha sigut guardonada amb la Joia de Diamants 2017.

Es tracta d’un reconeixement que entrega el Gremi de Sastres i Modistes de València amb l’objectiu de posar en valor la labor d’aquelles persones que contribuïxen a promoure el gran treball que realitzen els indumentaristas valencians.

Amparo Gómez és un dels referents quant a tema d’indumentària valenciana es referix en la ciutat de València. Més de 35 anys de trajectòria avalen la labor d’Amparo en este sector, dedicant-se especialment a realitzar trages de valenciana a mesura, i tenint el privilegi d’haver-hi vestit a Falleres Majors de València i Corts d’Honor, els que han confiat en el seu bon fer per a lluir magnífiques l’any del seu gran son.

Actualment la firma Espolí està regentada pel seu fill Juanjo Prósper, i la dona d’este, Pepa Soriano, seguint amb el segell propi de la firma gràcies al treball professional en la gestió i a la seua aposta per la qualitat dels productes, oferint un tracte exquisit als seus clients.

Este mateix matí, Amparo Gómez ha rebut la notícia per sorpresa ja que s’han personat en la seua botiga el Mestre Major del Gremi de Sastres i Modistes, Fran Tochena, junt amb Amparo Fabra, membre de la Junta de Govern del Gremi, i que va rebre esta distinció en la passada edició.

“Emocionada, contenta i molt agraïa”, eixes eren les primeres paraules d’Amparo Gómez després de conéixer que era mereixedora d’esta distinció.

Sens dubte, per a Amparo este nomenament “suposa un passador d’or a la meua vida laboral. Han sigut molts anys dedicats a la indumentària i per a mi, el meu treball ha sigut una forma de disfrutar i viure la vida”.

L’entrega del guardó es realitzarà dijous que ve 25 de maig, en l’Hotel Astoria.