La Baronia de Turís presenta la seua Mistela ValencianSun 2020 en El Corte Inglés de Colón

0
237

El celler La Baronia de Turís ha presentat en El Corte Inglés de Colón la nova imatge de Mistela ValencianSun, en el marc de l’exposició “El Sabor de la Festa” que podrà visitar-se en la 6a planta del centre comercial fins al 25 de març.

Per segon any consecutiu, el celler rendeix un homenatge a València i a les Falles conjuminant tradició, cultura i artesania. El seu producte estrela, la mistela de moscatell, presenta una exquisida imatge, labor conjunta de la Baronia de Turís, el seu equip de disseny i l’indumentarista d’El Corte Inglés Álvaro Moliner, qui ha col·laborat intensament per a abrigallar aquest Moscatell, aportant les seues teles i saber fer a la creació d’un embolcall que reflecteix tots aquests valors.

El disseny de la nova mistela ValencianSun s’ha basat en l’espolí Alacant, de la signatura Vives i Marí, que ha rebut el Premi Artesania 2010 de la Cambra de Comerç de València per aquest disseny molt representatiu dels esbossos valencians del segle XVIII. Es tracta d’un dibuix simètric que destaca per la quantitat de motius florals, espolinado amb 44 colors per a les flors i tres matisos diferents de verd, or llis i plata llisa.

El Sabor de la Festa, d’El Corte Inglés de Colón, subratlla la importància de la gastronomia tradicional valenciana a través dels plats més representatius i les millors matèries primeres locals. ValencianSun Mistela pot adquirir-se en el Supermercat El Corte Inglés.