Aquest és el jurat per a triar a la Fallera Major de València 2020

0
844

Jurat Fallera Major Infantil de València 2020

Este és el jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2020 i a la seua Cort d’Honor

Sandra Real de Gracia

És llicenciada en Psicologia per la Universitat de València i ha cursat el Màster Universitari en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials per la mateixa universitat. Treballa com a educadora de persones amb diversitat funcional i és ballarina professional especialitzada en dansa espanyola del Conservatori Professional de Dansa de València. És fallera de la comissió Cadis – Retor Femenia – Puerto Rico, amb Bunyol d’Or. En eixa mateixa comissió va ser Fallera Major Infantil en 1996 i Fallera Major en 2012, així com membre de la directiva de la falla durant els exercicis 2011-2012 i 2012-2013. A més, participa des del 2009 al concurs d’Apropòsits i del Teatre Faller de JCF.

Alicia Andrés Salguero

Té 28 anys i és Enginyera industrial i Directora d’Operacions a una empresa d’energia. Va ser component de la Cort d’Honor de la FMI 2002 i de la FMV 2018. Actualment, després de formar part de la directiva des de la seua joventut, és vicepresidenta primera de la falla Els Doctors.

María Inmaculada Escudero Asensi

Va ser Fallera Major Infantil de València al 2007. Té 25 anys i és llicenciada en Pedagogia i estudiant de Farmàcia. És fallera des del seu naixement i pertany a una família molt vinculada a la festa de les Falles i a la festa de Sant Vicent Ferrrer. Va ser també Regina de l’Altar de Russafa al 2008.

Carmen Blasco Lucas

Treballa com a directora-gerent d’una associació empresarial. Fa 12 anys, va pertànyer a dos comissions, fins que al 2012 va quedar-se a la Falla Josep Maria Bayarri-Los Isidros. En aquesta ha estat treballant en les diferents directives dins de distintes delegacions, com ara loteria, juvenils, infantils, llibret. Va col·laborar també en l’elaboració del llibret del 25 aniversari de la comissió i va ser Fallera Major els exercicis 2017-2018 i 2018-2019, fins que fa pocs mesos va ser nomenada presidenta.

Vicente Piedrabuena Gil

Tècnic Superior d’Educació Infantil i llicenciat en Pedagogia. Faller 34 anys, dels quals 4 ha sigut vicesecretari, 7 secretari i 4 President, càrrec que ostenta en l’actual exercici a la comissió Daroca-Pare Vinyes. Poseeix el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer.

Juan Francisco Callejón Belltall

President de la Falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal des de l’excercici 2016/17. És faller 40 anys, dels quals més de 20 ha format par de la junta directiva de la seua comissió. Està en possessió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer.

Ricardo Serra Tortajada

Delegat del Sector de Camins al Grau, i 5 anys president de la Falla Pintor Maella-Av. De França-Menorca. És agent comercial de professió, i ha estat 2 anys en la Delegació d’Infantils de JCF, i des de fa 5 anys està en la Delegació de Protocol, sent acompanyant de FMV, FMIV, i Corts d’Honor des de 2014.

Jurat Fallera Major de València 2020

Estos són els membres del jurat que triarà a la Fallera Major de València 2020 i a la seua Cort d’Honor

Vicent Juan

És periodista i ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Durant 10 anys, va presentar els informatius de la televisió pública valenciana. Actualment treballa com a professor de Secundària i Batxillerat. És expert universitari en Falles i Creativitat per la Universitat de València i ha cursat el màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació en la Universitat Jaume I de Castelló. A més, és faller de la comissió Rosari-Plaça Calabuig des de 1986.

María Urios Martí

És mestra i logopeda. Actualment treballa en un col·legi com a tutora. Fallera de naixement, ha sigut Fallera Major Infantil i Fallera Major de la seua comissió, Mestre Bellver-Marià Ribera. A més, va ser component de la Cort d’Honor de la FMV 2018. En l’actualitat, és delegada de cultura de la seua comissió.

Gueguel Massmanian Estellés

És llicenciada en Dret per la Universitat de València i ha cursat el Màster en Advocacia. A més, posseeix el títol d’experta en Dret de Família de la ICAV. Després del seu pas per l’administració autonòmica i local, actualment exerceix d’advocada en l’àrea de família. Ha sigut fallera de la Plaça de la Reina, Pau i Sant Vicent, però en l’actualitat forma part de la falla Tío Pep. Pertany a la directiva de la seua comissió des de l’any 2006 i va ser fallera major de la seua falla al 2004. Així mateix, va ser Fallera Major de València al 2005.

María Cristina Suay Bosch

Presidenta de la Falla Rosari-Plaça Calabuig, amb una antiguitat de 30 anys i amb posesió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer. Va ser Fallera Major de la Falla Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana en 1989 i 1990. A més a més ha sigut Delegada d’Infantils i Delegada de Relacions Públiques de la seua comissió actual durant diversos anys.

Jorge Defez Zafón

President de la Falla Nord-Doctor Zamenhoff, ha sigut president 26 anys i 15 vicepresident. Delegat els últims anys de la Interagrupació i Vicepresident de l’Agrupació del Botànic. Fundador amb altres comissions de la Federació d’Enginy i Gràcia, i jurat de FMV en 2005/06; de preselecció; i jurat de falles.

José Vicente Ridaura Gimeno

President de l’Agrupació de Falles Creu Coberta. Va ser Delegat d’Infantils a l’Agrupació de Jesús i President de la seua falla José Soto Micó-Síndic Mocholí. Té en possessió el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants.

Enrique Salvador Puig

Delegat del Sector Malva Rosa-El Cabanyal-Beteró. Ha sigut President de Barraca-Espadà i membre de JCF com a Delegat d’Infantils i Joventut, i com a Delegat de Festejos. També ha sigut jurat de la FMIV 2013, i de les FM de Paterna en 2016.