Arranca la Campanya #theMascletà en el Col·legi de l’Art Major de la Seda

0
78

#TheMascletà és la campanya de micromecenatge promoguda per The Basement amb el Gremi d’Artistes Fallers, Artesans Indumentària Festiva i Artesans Seders, Pirotècnics i Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a donar suport als elements essencials de l’Espai Cultural de la Festa de les Falles, Patrimoni Cultural Immaterial UNESCO des de 2016.

El Col·legi de l’Art Major de la Seda de València va presentar ahir la iniciativa, amb una fi solidària contra la crisi que afecta als fonaments de les Falles que pateixen els pilars essencials de la Festa. El material pirotècnic més característic es transformarà en sons i efectes perquè tots els amants de les Falles puguen apadrinar un element de la pirotècnia musical per a ajudar a crear the Mascletà, la cançó de les Falles 2021, composta pel nostre bon amic, músic i productor valencià Alex Font i que es “llançarà” en primícia el 19 de Març a les 14h. en els principals mitjans.

Així, el col·lectiu the Basement s’ha proposat llançar un raig de llum i esperança amb aquesta iniciativa i solidaritzar-se amb el món faller i ajudar els Gremis d’Artistes Fallers, Pirotècnics, Músics i Artesans Seders i Indumentària mitjançant les aportacions que resulten d’aquest original i nou micromecenatge a través de Interagrupació Falles de València.

En definitiva, una iniciativa que naix  del sentiment i passió dels qui conformen l’element humà de la Festa, els Fallers i Falleres per a solidaritzar-se amb els elements essencials de la festa, els nostres artesans, músics, artistes i creatius.