Jornada de Germanor de la Junta Local Fallera de Catarroja

0
306

El diumenge 17 de setembre, a partir de les 10:00 hores, la JLF Catarroja celebra la seua Jornada de Germanor en la qual han sigut convidats, a través de la Regidoria de Festes del M.I Ajuntament de Catarroja, els quadres d’honor de les Comissions Falleres de la localitat, a més dels representants i Falleres Majors de les diferents Juntes Locals que conformen la Comarcal Fallera Horta Sud, així com una Delegació de Junta Central Fallera encapçalada pel Delegat de Juntes Locals, Ferrán Martínez Gómez.

La jornada s’engloba dins dels actes festius de les Festes Patronals de San Miguel i consistiran en l’assistència a el “Concurs de Perxa”, Esmorzar Popular, “Concurs de Vela Llatina” i Menjar de Germanor.

Exerciran d’Amfitriones de l’acte les Falleres Majors de Catarroja Cristina Andreu
Palacios i Sara Pastor Lillo, les quals rebran juntament amb les seues Corts d’Honor en el Port de Catarroja a les diferents Delegacions.

L’acte té com a finalitat enfortir les relacions de les Juntes Locals de la Comarca de l’Horta Sud a través de l’Unió d’Associacions Falleres de Catarroja i promocionar les tradicions de la Vila de Catarroja que enguany han sigut considerades com d’Interès Turístic de la comunitat Valenciana.