Arriba la final dels Playbacks

0
424

La màgia inunda de nou la Sala Canal amb les actuacions de totes les comissions

Com cada dijous, des de principis d’octubre, el presentador Boro Peiró es va pujar anit a les taules de la Sala Canal per a donar pas a les diferents actuacions del concurs de Playbacks de Junta Central Fallera. Una vegada més, les falles no van defraudar i van brindar als espectadors un espectacle màgic ple de color, moviment i sobretot de molta il·lusió.

Arrere va quedar tot l’esforç dels assajos i sobre l’escenari una explosió d’energia que va contagiar a tots els assistents. Bé ho saben en la Falla Fermín Galan i García Hernández-Primavera que va ser la primera a actuar anit en Sala Canal amb l’actuació “The Manifest of Mother Monster”. A continuació va ser el torn per a la Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena amb “Tu aguijón me suena”.

Per la seua part, la Falla Ceramista Ros-J. María Mortes Lerma va presentar al públic un número ple de color amb el títol “La magia del sol”. Ja en l’equador de la nit va ser el torn per a la Falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana amb “La cuarta alma” en la qual no va faltar cap mena de detall en el vestuari ni en el decorat.

Finalment, es va pujar a l’escenari la Falla Jerónima Gales-Lit. Pascual i Abad amb el seu “Pasaje al nuevo mundo” i la Falla Dr. Domingo Orozco-Bailèn amb “Feliz Año Nuevo”, una actuació al ritme dels anys 80.

Testimoni de totes les actuacions va ser la Fallera Major de València, Marina Civera, i tota la Cort d’Honor 2019 que s’han convertit en part del públic fidel a aquest XXXIII Concurs de Playbacks d’enguany.

La del dijous 15 de novembre ha sigut l’última vetlada d’actuacions abans de conéixer el nom de les comissions que passen a les finals. De fet, dilluns que ve 19 de novembre a les 19.30, en el Saló de Plens de JCF, es farà la lectura de les comissions que passen a les finals d’Individuals i Grupals, que tindran lloc el 22 i 29 de novembre, així com les nominacions al millor Decorat i als millors Intèrprets femení i masculí.

Enhorabona a tots els participants i molta sort. Ens veiem en els escenaris!

Fotografies: Armando Romero.