Arriben les primeres peces a la Fira de València

0
186
Fallas almacenadas en Feria Valencia donde permanecerán tras la suspensión de las fiestas por el coronavirus Fallas almacenadas en Feria Valencia donde permanecerán tras la suspensión de las fiestas por el coronavirus 13/3/2020

Les comissions han començat a traslladar les peces al recinte firal per camions sota la vigilància de l’artista faller per a supervisar el desmuntatge.

L’Ajuntament de València va proposar portar els monuments, tant els ja muntats com els que estaven en els tallers, a Fira València el dimecres en una reunió amb agents del món de les festes després de la decisió de suspendre la celebració de les Falles 2020.

Els costos del desmuntatge i trasllat els assumiran al 50% entre la Generalitat i l’Ajuntament, i aquelles que no es puguen traslladar es valora l’opció de «cremar a porta tancada». Entre elles podria estar la falla municipal, el desmuntatge de la qual o reciclatge veuen «inviable».

Les peces de les falles que estan al carrer són valorades monument per monument per a saber les necessitats de cada comissió per a decidir si són trasllades a Fira València als tallers o a un altre espai.