Carla Cervera i María Puchades, Falleres Majors de Benaguasil 2018

0
318

Les Falles de Benaguasil ja coneixen els noms de les que seran les seues Falleres Majors 2018.

La senyoreta Carla Cervera i la xiqueta María Puchades van ser proclamades el passat 15 de juliol en el tradicional sopar d’inici d’exercici, al que assistiren membres de la corporació municipal i de la Junta Local Fallera, encapçalada pel seu president Vicente Sanz i els actuals representants de les falles Amparo Molins, Noelia Domínguez i José Antonio Ferrer, així com familiars i fallers de les deu comissions de falla que té Benaguasil.

Dies abans, María i Carla rebien la noticia amb la telefonada de l’alcalde de la localitat, Ximo Segarra, després de que un jurat designat per Junta Central Fallera avaluara a les candidates.

Ambdues falleres estaran acompanyades per les seues Corts d’Honor. La Cort d’Honor Infantil la formaran Marta Zarzo, Mónica Zarzo, Naiara Gómez, Andrea Cano i Ainhoa Gramuntell, i la de la Fallera Major la formaran Arantxa Balaguer, Raquel Luján, Mónica Pou i Cristina Portolés.

Aquest ha sigut el primer acte d’un any de regnat que de segur no oblidaran mai, en el que pogueren sentir l’afecte i recolzament de tot un poble faller.