Carla Garcia i Consuelo Llobell es convertixen en les Falleres Majors de València 2020

0
332

Joan Ribò, l’alcalde de València, ha nomenat en l’acte de la ‘Telefonada’ a Carla García Perez i a Consuelo Llobell Frasquet com a Fallera Major Infantil i Fallera Major de València 2020. 

La Fallera Major Infantil de València 2020 és Carla García Perez, de la Falla Ramiro de Maeztu-Lleons, Sector Camins al Grau. La xiqueta té 10 anys i estudia en el col·legi Tomás de Montañada. L’alcalde de València, Joan Ribó, ha transmès a Carla la decisió del jurat infantil (Inmaculada Escudero Asensi, Alicia Andrés, Sandra Real, Carmen Blasco Lucas, Vicente Piedrabuena Gil, Juan Francisco Callejón Belltall, Ricardo Serra Tortajada) per a ser nomenada Fallera Major Infantil de València 2020.

En l’entrevista a 7 TeleValencia, Carla destacava que «viu la setmana fallera al màxim».

La Fallera Major de València 2019 és Consuelo Llobell Frasquet. La jove, de la Falla Albacete-Marva, Sector La Roqueta-Arrancapins, té 23 anys i és Graduada en Medicina. L’alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut l’encarregat de comunicar a Consuelo que ha sigut triada pel jurat (Gueguel Massmanian Estellés, María Urios Martí, Vicent Juan, María Cristina Suay Bosch, Jorge Defez Zafón, Jose Vicente Ridaura Gimeno, Enrique Salvador Puig) per a complir amb el càrrec de Fallera Major de València 2020.

En l’entrevista a 7TeleValencia, Consuelo destacava que «M’agradaria que tots els col·lectius socials tingueren accés a la festa».