Carla García lluix nou vestit

0
1267

Carla García ha estrenat en l’exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació de Falles del Marítim un vestit nou. Es tracta d’un model del segle XIX en vermell teula del qual ja vam poder veure algun detall el dia de la seva exaltació com a Fallera Major Infantil de València. Aquest dissabte l’hem pogut veure complet i en Official Press us comptem tots els detalls.

Mar de Somnis s’ha encarregat de confeccionar aquest vestit que es tracta d’una seda ampla de Mar de Seda al dibuix de la qual li han posat el nom de Carla en honor a la Fallera Major Infantil de València.

D’altra banda, les manteletes han estat confeccionades per María Teresa Albuixec. Es pot albirar que són de seda natural brodades a cadeneta amb lluentó oro. A més, en els fanals destaquen les fines puntes de Santos Tèxtil amb detalls de plumeti.

La mateixa Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016 i propietària de Mar de Somnis, ha estat l’encarregada de cosir les puntes en aquest vestit tan especial per a ella també, ja que Carla va voler fer l’ullet a Alicia a l’hora d’estrenar aquest vestit en l’agrupació de la FMV 2016.

L’adreç de ram està realitzat completament a mà per Dalmau i en lloc de ser de perla està realitzat completament en nacre. Valenciania Pintes posen el fermall a aquest nou vestit amb unes pintes amb un dibuix exclusiu per a Carla.