Catalá assenyala que els valencians van complir amb la seua Patrona i només va fallar l’Ajuntament

0
1330

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha valorat com molt positiu en alguns aspectes el dia de la Verge dels Desemparats “perquè la ciutat es va bolcar amb la Verge, va eixir al carrer, van gaudir d’aquest moment tan especial on es van recuperar després de la pandèmia totes les tradicions d’un dia tan assenyalat” afegint “el balanç negatiu se l’emporta l’Ajuntament que va fallar absolutament en tot el que havia d’ocupar-se, començant per la lona i acabant per l’absència, una vegada més de l’alcalde en tota la jornada festiva.”

Catalá ha reclamat al Govern de Ribó i PSOE més tacte amb un dels dies més importants per a València, “la desídia va ser la característica que va marcar l’acció de govern, va començar amb la substitució del tapís de la plaça de la Verge per una lona que va costar 16.500 euros i va acabar amb la fanals fosos en el recorregut de la processó, amb carrers quasi a les fosques.”

La portaveu del PP va lamentar que el govern de Compromís i el PSOE fallaren, una vegada més, en les nostres tradicions. “Han substituït el tapís floral, que des de 1904 llueix en un dia com hui en la Plaça la Verge, per una lona i s’han oblidat dels pètals de flors per a llançar a la Geperudeta en el trasllat”.

Catalá també ha demanat que si la processó ha de tornar a passar pel carrer Sant Ferran que la grua que es troba en meitat carrer es cobrisca amb teles per a evitar la imatge del pas de la Patrona com va ocórrer ahir.

Catalá també va recordar ahir que “la veritat és que en un dia com hui trobem a faltar, de nou, que l’alcalde estiga al costat dels valencians, al costat de les tradicions i al costat del nostre Patrona i alcaldessa perpètua. Hi ha temps per a tot i és una fallada molt gran no estar aquest matí honrant a la Mare de Deú. Es nota el desagafe a la nostra ciutat. És una falta de respecte a les tradicions i al sentiment del poble valencià. L’alcalde de València hui, aquest matí, hauria d’estar al costat de la nostra Patrona.”.