Ciutadans proposa que Cultura dissenye la ruta de la Ciutat Fallera amb el Gremi d’Artistes Fallers

0
327
Comunidad Valenciana. Valencia 3 de Noviembre 2016. Ciudad del artista fallero. Fotografia de: Damian Torres

La regidora de Cs Amparo Picó espera que el futur itinerari pose en valor el barri

València, divendres 22 de desembre de 2017. El grup municipal Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, ha anunciat hui que demanarà al tripartit que compte amb el Gremi d’Artistes Fallers per al disseny de la ruta històrica de la Ciutat de l’Artista Faller, que es farà l’any que ve.

“Volem que el col·lectiu d’Artistes Fallers participe i així ho demanarem en la Comissió de Cultura”, ha declarat la regidor de Ciutadans (Cs) Amparo Picó, després de conéixer a través de la resposta a una pregunta realitzada pel grup municipal Cs a la Comissió de Cultura, la intenció del tripartit de posar en marxa esta ruta històrica el pròxim 2018.

“Ens pareix interessant la realització de la ruta perquè posarà en valor un entorn que, des de Ciutadans, volem promocionar turísticament, a més de millorar les condicions de les naus en l’espai on estan. La regidora Tello ens ha respost que la ruta inclourà el treball dels artistes fallers com a valor cultural i tindrà referències sobre els artistes històrics que van fer la seua labor en la Ciutat de l’Artista Faller”, ha manifestat l’edil Picó

Amparo Picó també ha valorat positivament la posada en marxa de rutes sobre les novel·les de l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez per a l’elaboració també de les quals espera la regidora que es compte amb la fundació que porta el nom de l’autor.