La Mercé anomena als seus màxims representants 2018

0
215

La Falla Plaça de la Mercé, en el transcurs de la Junta General celebrada el passat 16 de juny, va procedir al nomenament de les màximes representants per al present exercici i president infantil.

Han sigut triades com a Falleres Majors de la Comissió la xiqueta Mireia Cuñat Felix i la senyoreta Begoña Sanchís de la Concepción. Igualment va ser triat President Infantil el xiquet Diego Navarro Micó.

La lectura de l’acta va ser acollida amb gran satisfacció per part de les acabades de triar, que no van poder ocultar la seua il·lusió i alegria al rebre la crida per part dels presidents de la comissió, Amparo, Carmen, Xinés i Eduardo a la seua arribada al casal i casa de la Mercé van ser rebudes per un aplaudiment unànime dels membres presents de la comissió, en una nova gran nit per a la falla plaça de la Mercé.

Els presidents, van felicitar públicament als acabats de triar, brindant junt amb la resta dels fallers per un any que, estem segurs, no oblidaran.

Des d’ací i en nom de la gran família del “Mercedaria” feliciten als seus màxims representants de 2018, desitjant-los un any de gran felicitat i extraordinàries vivències.