Clara María Parejo rep un trage complet del Gremi Artesà de Sastres i Modistes

0
702

Estrenarà el trage realitzat pels Estudiants de l’Escola del Gremi demà divendres en la inauguració de l’Exposició del Ninot.

La vesprada del dijous 2 de febrer, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, ha entregat a Fallera Major Infantil de València 2017, Clara María Parejo, un trage complet de valenciana confeccionat pels Estudiants de la dita Escola, sota la direcció de la professora d’indumentària Rosa Sanchis, gerent de L’U i Dos indumentària.

En esta ocasió, han col·laborat amb esta iniciativa la Companyia Valenciana de la Seda que cedix el teixit així com l’empresa Chelo Manteletes aporta les seues creacions al conjunt. El guarniment és obra d’Art Antic i les pintes de l’empresa Flor d’Aigua.

Clara rep este regal per part del Gremi després de la primera iniciativa duta a terme fa un mes on la Fallera Major de València, Raquel Alario, va rebre també el seu trage complet que va estrenar en la Gala de la Cultura de Junta Central Fallera.

El Mestre Major del Gremi, Fran Tochena, i la seua Junta Directiva han realitzat l’entrega d’este conjunt complet d’indumentària tradicional valenciana a la Fallera Major Infantil de València seguint els llits protocol·laris.