Comença la Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferrero

0
262

Diumenge al matí els xiquets i xiquetes podran participar en un rocòdrom, una activitat per a celebrar el Mes del Medi Ambient.

Este cap de setmana comença la IX Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferrero. Els ciutadans i ciutadanes podran contemplar bon teatre en les tres representacions dels dies 13, 20 i 26. Diumenge a les 19 h és el torn de la representació de Stullerias per Stulla Ópera Teatro en la sala d’actes de l’ajuntament.

A més es podrà participar en les activitats que s’han organitzat amb motiu de la celebració del Medi Ambient. Dissabte a les 10.30 h el Centre Ambiental el Vedat acollirà un programa de tres sessions formatives i una excursió en què es coneixeran les bondats dels productes de comerç just. Per als infants també hi haurà activitats mediambientals: diumenge al matí podran assistir a un rocòdrom a les 10 h en el poliesportiu Anabel Medina.

També hi haurà música este cap de setmana: el concert de Santa Cecília oferit pel Cercle Catòlic en l’Auditori serà dissabte a les 10.30 hores. A més també es podrà gaudir de l’ORA Symphony Orchestra, formació simfònica de referència a Aragó, dirigida pel mestre Ricardo Casero. El programa que interpretarà diumenge a les 19 hores es compon del Doble concert per a violí i cello de J. Brahms i la Simfonia núm. 4, coneguda com a Romàntica, de Bruckner.

Les activitats infantils tindran protagonisme com cada cap de setmana. El Centre Ambiental del Vedat ha preparat un taller per a dissabte i diumenge a partir de les 11 hores en què els xiquets estudiaran l’estructura i cicle de vida dels estels i aprendran a prendre consciència d’algunes dimensions astronòmiques, a construir eines bàsiques d’observació solar i a assimilar les importantíssimes mesures de seguretat a l’hora d’observar el sol.

Una altra activitat per als xiquets tindrà lloc en l’Hort de Trénor, diumenge a partir de les 11 h. Els assistents podran fer unes pilotes d’argila molt especials, per a omplir-les de llavors, amb les quals es donarà vida als arbres que ompliran de verd les muntanyes.

Per a acabar les activitats, l’Associació Cultural Castella-la Manxa està celebrant una setmana cultural amb un gran nombre d’activitats. Dissabte a partir de les 10.30 organitzen una matinal de farinetes (gachas) en el local de la mateixa associació. Diumenge a partir de les 12 en la parròquia de la Sagrada Família tindrà lloc una arreplega d’aliments.