Jerusalem Pop & Rock encén la metxa de Falles 2018

0
481

Cada divendres, a partir de la mitjanit, una Agrupació Fallera, realitzarà la seua festa més divertida i amena en la sala.

Cada divendres, a partir de la mitjanit, una Agrupació Fallera, realitzarà la seua festa més divertida i amena en la sala Jerusalem Pop & Rock, on la germanor serà la protagonista. Serà divendres 19 de gener quan s’òbriga aquest cicle de Pre-Falles 2018 amb l’Agrupació de Camins al Grau.

Després de l’esperat acte de l’Exaltació, i amb la recentment inaugurada Exposició del Ninot, els fallers de l’Agrupació de la Seu-Xerea-Mercat, el pròxim dia 2 de febrer, ompliren aquesta sala. Una setmana després, el dia 9 de febrer, serà el torn del col·lectiu situat en la zona dels barris de Sagunt- Quart, del Cap i Casal. En total, més de quasi 2.000 fallers passaran per la sala el pròxim mes.

Aquestes festes prefalles, ho tancarà l’Agrupació Centre, també amb una macro festa important. Després del cicle faller, arribaran els tancaments d’exercicis de les agrupacions i els ‘Mig Any’, ja són molts els col·lectius que ja han reservat les seues dates.

Si vols més informació sobre aquestes festes, pots posar-te en contacte amb cada col·lectiu faller o en l’adreça de la sala.