Completa la Carmesina visitant les Falles del Carme

0
308

Dimecres passat, al Centre Cultural del Carme, les comissions que formen la Agrupació de Falles del Barri del Carme, junt a les comissions Mossen Sorell – Corona i Blanqueries, es dir, les Falles del Carme, presentaren LA CARMESINA, el camí de les falles del Carme. Estes comissions són sabedores de la quantitat de gent, amant de les falles, fallers de quota o no, que les visiten durant la setmana gran de la festa.

Com els pelegrins que des de l’Edat Mitjana, recorren camins cap al que per a ells són els seus Sants Llocs, a València, des dels primers temps, quan la primavera està a punt d’arribar, gents de tots els racons de la ciutat i contornada, fan el seu recorregut fins al lloc on les Falles van nàixer, el barri del Carme de la ciutat de València, per a visitar els diferents temples que any rere any es continuen erigint per goig i plaer de tots.

Busquen allò que diferència les falles del barri del Carme de la resta de falles de la ciutat de València, i és que són bressol de la festa, allà on les falles varen nàixer. Pels nostres carrers poden trobar falles innovadores, enginyoses, monumentals, menudes, a l’avantguarda del disseny, arriscades, per la seua ubicació, compromeses amb el barri…

La “CARMESINA” naix com un reconeixement a tota esta gent que any rere any ens visita i gaudix de nostres falles, però també va dirigida a tota eixa gent que encara no ens coneix o ho fa no més de passada, perquè amb esta iniciativa, vinguen a visitar i conéixer-nos.

La “CARMESINA” és un diploma, nominatiu, que es lliurarà a tots aquells que realitzen el Camí de les Falles del Carme.

Com obtindre la “Carmesina”:

Per obtindre el diploma s’haurà d’estar en possessió d’un passaport i segellar-lo en totes i cadascuna de les 14 comissions del barri.

Una vegada visitades les 14 comissions i segellat el passaport, s’haurà d’omplir amb les dades sol·licitades, arrancar el full on estan els 14 segells i depositar-lo en les urnes que hi hauran en el casal de cada comissió del barri.

Els dies per a fer les visites seran el 16 i 17 (de 9 a 22 h.), 18 de març (de 9 a 14 h.), i el dia 19 (de 9 a 14 h.).

Una vegada passada la setmana fallera del 2017, s’enviarà per correu electrònic el diploma nominatiu.

On obtindre el passaport:

Els passaports es podran adquirir en els casals de qualsevol de les 14 falles.

També podran adquirir-se en els següents locals:

– Forn Montaner: Carrer Roters 5
– Beers & Travels Bar: Plaça de Manises núm.3

El preu del passaport és de 2€.

PREMIS

A banda d’obtindre “La Carmesina”, tota la gent que complete el camí i deposite el full segellat, participarà en el sorteig dels següents premis:

1. Un cap de setmana en l’albergue del Centre de Vacances de Benaixever. Inclou pensió completa.

2. Circuit Spa de 80 minuts-diumenge (Sunday’s Spa 2×1) per a 2 persones en el Spa de l’hotel Primus València 4*.

3. Sopar per a 2 persones en el Restaurant Yuso del Barri del Carme.

A més a més, simplement per completar el camí i presentar el full, tindran accés gratuït al Museu Faller un diumenge del mes de maig AMB UNA VISITA DE GRUP.