Comunicat del Jurat de FMIV 2016

0
204

Els sotasignats, components del Jurat de Fallera Major Infantil de València 2016, i en resposta a les declaracions efectuades ahir pel Regidor de Festes, el Sr. Pere Fuset, en el qual literalment argumenta que “aposta perquè les Falles dels pobles estan dins de JCF i de fet hi havia una regla no escrita perquè no hi haguera falleres majors de fora i en el meu primer any vam tenir a Sofia Soler”, desitgen manifestar públicament:

– Que els cinc components van ser triats lliure i democràticament pels Presidents de Falla en Assemblea Extraordinària, tal com marca el Reglament Faller vigent que estableix l’Assemblea com a òrgan suprem i sobirà de decisió.

– Que els cinc components van actuar en tot moment amb absoluta llibertat i autonomia amb l’objectiu d’oferir a València i al món faller la millor Fallera Major Infantil de València possible, i de la qual tots, tant fallers com si no, se sentiren orgullosos.

– Que el jurat mai va tenir en compte les Comissions a les quals pertanyien les tretze candidates, ni les seues ubicacions geogràfiques, ja que en reunió pública el llavors Secretari General va deixar clar a totes les candidates que comptaven amb les mateixes possibilitats.

– Lamentem que el Sr. Fuset utilitze a una menor com a escut, en aquest cas Sofia Soler Casas, per a intentar justificar els seus reiterats errors i la seua deficient gestió presidencial.

SIGNANTS: Frasi Càmera – Francisco Torres – Julián Carabantes – Roberto Elías Martín – Toni Segòvia.