Concerts de Falles 2023: com aconseguir una de les 5.000 entrades gratuïtes

0
651

El passeig de l’Albereda acollirà durant el 10 i l’11 de març a grans artistes com a Zoo, la Fúmiga, Miss Caffeina o Fangoria. L’Ajuntament de València sortejarà 5.000 entrades gratuïtes per a gaudir de tots aquests concerts. Per a entrar en el sorteig dels Concerts de Falles 2023, s’haurà de seguir una sèrie de passos.

Les persones interessades a adquirir una entrada hauran d’emplenar un formulari. Aquest procés s’ha habilitat avui i estarà disponible fins al dimecres 22 de febrer a les 23.59 hores.

Per a optar a aconseguir una entrada s’haurà de tenir més de 16 anys i estar empadronat a València. En el formulari es podrà marcar els concerts que es tinga interès.

El sorteig es realitzarà el divendres 24 de febrer a les 12.30 hores públicament. S’adjudicaran 2.500 entrades dobles i gratuïtes. Els guanyadors rebran un avís a través del correu electrònic. Posteriorment s’adjuntaran les invitacions personalitzades amb totes les instruccions detallades.

Els menors de 14 anys podran acudir al festival amb la invitació corresponent i en companyia de la seua mare/pare o tutor identificats com a tals. Per als quals ja hagen complit els 14 o 15 anys, solament serà necessària una autorització signada per mare, pare o tutor. Els joves de 16 o 17 anys complits poden acudir en igualtat de condicions que els adults.