Concurs faller de Declamació Infantil

0
315

El diumenge 7 de Gener va tenir lloc una nova edició del Concurs de Declamació Infantil.

La delegació de Cultura de Junta Central Fallera va celebrar diumenge passat la LVI edició del seu tradicional Concurs de Declamació Infantil amb gran èxit de participació. L’espai cultural Rambleta va ser l’escenari triat perquè els xicotets declamaren els seus poemes.

Com és habitual, el certamen estava dividit en tres categories A, B i C segons si els participants tenien de 4 a 6 anys, de 7 a 10 o d’11 a 14. El nombre de versos a declamar també variava segons aquesta classificació.

A les 10 del matí donava començament la cita en la qual els xicotets acudien abillats amb les seues millors gales per a demostrar la seua vàlua en l’escenari davant els tres membres del jurat i el gran nombre d’assistents que esperava expectante per a gaudir amb l’actuació dels seus xicotets artistes.

Un total de 70 xiquets i xiquetes repartits entre les diferents categories van declamar els seus poemes fent passar una estona molt agradable a tot el públic amb la seua simpatia, dolçor i art per a versar. Entre els assistents a l’acte cal destacar la presència de Daniela Gómez dels Àngels, Fallera Major Infantil de València, i les 12 xiquetes que formen la Cort d’Honor Infantil que van viure un matí molt entretingut amb els xiquets concursants.

Durant tot l’acte, els xicotets poetes van estar acompanyats per dos animadors que es van encarregar de realitzar jocs i activitats en el “backstage” del teatre per a amenitzar l’espera.

Per a finalitzar, tots els concursants van rebre un diploma en agraïment a la seua participació i es van realitzar una foto de grup al costat de Daniela i la seua Cort d’Honor com a record d’aquest bonic dia.

Tots els xiquets ho van fer de meravella i van demostrar que el futur de la festa està més que assegurat amb aquests xicotets grans artistes. Tres fallers de cada categoria van obtenir premi, a més d’un premi extraordinari. Tots ells, podran arreplegar el seu guardó en la Gala de la Cultura Infantil que se celebrarà dissabte que ve dia 20 de Gener en el Reina Sofia.