Gala d’estendards i presentació d’esbossos en Camins al Grau

0
295

L’Agrupació de Falles Camins al Grau celebrarà diumenge que ve, dia 18 de desembre, la seua tradicional Gala d’entrega de premis i la presentació dels esbossos de les falles que les comissions que la componen plantaran el pròxim mes de març.

Així, el col·lectiu presidit per Ricardo Sánchez, durà a terme un dels festejos més multitudinaris de l’exercici i que gaudix de gran popularitat entre els membres de les distintes comissions falleres; especialment d’aquells que han participat de forma activa en quants concursos s’han organitzat.

Falleres Majors i Presidents de les falles agrupades encapçalaran les distintes comitives que accediran a l’escenari per a arreplegar els seus merescuts guardons. Abans seran els propis màxims representants de cada una d’elles els que mostren al públic els esbossos de les seues falles 2017 en un acte carregat de simbolisme i d’il·lusió per a quants formen esta agrupació fallera.

Però no queda ací la cosa ja que la jornada festiva es va a estendre al llarg de tot el dia; menjar de confraternitat i disc mòbil fins a la vesprada-nit, completaran els festejos d’un dia que, se’ns antulla, serà inoblidable per als que tinguen la sort de disfrutar-ho. La Fallera Major de València, Raquel Alario, assistirà a este important esdeveniment, acompanyada per les senyoretes que formen la seua Cort d’Honor, en una nova mostra d’afecte i interés per tot quant succeïx en l’exercici de què són les autèntiques protagonistes.

Els actes, que se celebraran en el Saló Museu de la Ciutat Fallera, començaran a les 11:00 hores.