Resum de l’Exaltació de la Fallera Major de València

0
740
Font: Cadena Ser

El calendari faller marcava en roig un dels dies més emotius i especials de l’exercici: L’exaltació de la Fallera Major de València.

El Palau de Congressos, engalanat per a l’ocasió, ha acollit per primera vegada l’acte d’Exaltació.

Les Corts d’Honor, arribaven, de dos en dos, en els cotxes de l´Antigor , i ens preparaven per a un altre dels moments més especials de la nit: l’entrada de la Fallera Major de València en el Palau de Congressos.

Una vegada realitzades les fotografies oficials amb el mantenidor, amb l’alcalde de la ciutat i altres personalitats del món de la política, les protagonistes de la nit es van disposar a viure una de les nits més especials de les seues vides.

La Banda Municipal de València, va posar la nota musical en l’espectacle i va preparar als assistents per a la part protocol·lària de la nit.

Amb els compassos de ‘El Faller’, sense la Banda Municipal en directe, sinó gravada, arrancava l’inici de l’acte protocol·lari.

Les components de la cort d’honor, una a una van anar rebent la banda i la joia que les acreditava ja com a corts d’honor, davant l’atenta mirada de Consuelo i els milers d’assistents que omplien el Palau de Congressos.

Consuelo començava el recorregut més inoblidable de la seua vida que la portava a convertir-se en la màxima representant de la festa fallera.

Les paraules d’Alejandro Remohí van emocionar a Consuelo Llobell

L’alcalde imposava la banda a la Fallera Major de València i el cicle faller veia compliment altre dels seus instants més especials de l’any.

Les paraules del mantenidor José Alejandro Remohí Giménez, de memòria, a causa de la seua reconeguda dislèxia , van omplir d’emoció a Consuelo Llobell i a la seua Cort d’Honor.

L’ofrena floral, la interpretació de l’himne regional i el castell de focs artificials, van posar punt i final a una nit inoblidable que les representants i el món faller recordaran tota la vida.