Convent Jerusalem revela avanços dels seus projectes

0
563

Ahir, dimarts 3 de març, va tenir lloc en el nostre Parador ‘Sota Nelo’ la Primera Edició de la Trobada amb els Mitjans de la Falla Convent Jerusalem. Un acte obert on s’ha informat d’aquelles activitats que s’han realitzat al llarg de tot enguany, així com revelar en primícia detalles de les dues falles.

El President Francisco Segura ha conduït l’acte, i el Delegat de Medi Ambient Javier Cervera ha explicat amb detall un dels projectes més ambiciosos en matèria de sostenibilitat, ‘Convent més Verd’.

Com no podia ser d’una altra manera, els dos artistes Pere Baenas i José Gallego han sigut els encarregats d’explicar els seus projectes per a 2020. La Fallera Major Infantil 2020, Rocío Songel ha dedicat unes paraules als convidats i ha recordat el dia de la ‘Plantà Més Verda’ en el qual va plantar els arbrets que va prometre a la FMIV2020 Carla García i a la seua CH amb els seus noms.

No obstant això, l’FM Ana Elorriaga va revelar els guardonats en la Novena Edició de les Distincions al Mèrit Faller, recaent el de Personalitats Falleres en la figura de José Manuel Acosta i el de Lletres Falleres en Pepe Villaverde.