‘Convento MÁS Verde’ és un èxit en pro al medi ambient

0
248
Font: Falla Convento Jerusalem - Matemàtic Marzal

La Comissió de la Falla Convent Jerusalem ha presentat el seu gran projecte mediambiental “Convento MÁS Verde”. En aquest acte s’ha donat a conèixer la iniciativa adquirida per part de la Comissió en matèria de sostenibilitat i compromís amb el medi ambient.

La Falla es marca com a reptes, no solament implementar un ambiciós pla de reducció de les seues emissions actuals, sinó aconseguir l’any 2020 la neutralitat de carboni, la qual cosa significa una fita històrica, i és que les emissions que es provoquen durant l’any vinent i els posteriors, siga compensada amb l’actuació de reforestació i neteja d’hectàrees d’un bosc que va ser devastat per un terrible incendi l’any 2012.

Així doncs, Convent serà la primera Falla, a calcular i reduir completament la seua petjada de carboni en la Societat. Per a això es comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Llíria, qui posarà a disposició les hectàrees necessàries perquè la Falla Convent puga tramitar un projecte oficial d’absorció amb l’ens.