Crespo denúncia una altra irregularitat de Fuset entorn dels Concerts de la Fira de Juliol

0
316

Félix Crespo: “EL SR. FUSET INCORRE EN UNA ALTRA IRREGULARITAT I PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DELS CONCERTS DE FIRA DE JULIOL 2017 SENSE LA SEUA CONTRACTACIÓ”

  • “De nou es compromet la seguretat jurídica de l’Ajuntament degut a l’absència de la formalització de contractes, en este nou episodi, amb els promotors dels concerts”.
  • “Les presses del Sr. Fuset pareixen ser incompatibles amb el procés administratiu contractual, obviant tots els tràmits preceptius i obligats que vetlen pels interessos de l’Ajuntament en qualsevol tipus de contratació”.

El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, ha denunciat hui que “no han passat ni 24 hores de l’anterior denúncia per absència de contractació i comprovem que després de l’anunci del programa de concerts de Fira de Julio ens trobem amb l’absència dels 14 contractes menors amb les distintes mercantils i l’actuació exclusiva dels seus respectius artistes”.

Hem comprovat que no hi ha expedient, òbviament ni moció impulsora de la contractació, ni la carta d’empreses, ni la compareixença i firma dels contractes pels distints promotors, ni la resolució del regidor per delegació de la Junta de Govern Local, on es fixen les condicions contractuals, com les dates d’actuació, l’absència de cap cost per a l’Ajuntament, etc, i d’esta manera protegir jurídicament a l’Ajuntament davant de qualsevol conflicte o incidència.

Crespo ha explicat que esta circumstància no és nova i ja l’any passat el programa de concerts es va presentar davant dels mitjans el 10 de maig, la moció impulsora la va firmar sis dies després i deu dies després firmava la resolució de la contractació. “Se demostra que les improvisacions, que no -imprevistos- s’han instal·lat en el mas “Villa Fuset”, fent i desfent al seu capritx, ometent la normativa en matèria contractual i ninguneando les recomanacions dels tresorers, interventors i secretaris de l’Ayuntamiento”, ha indicat Crespo.

Crespo ha afirmat que “si després d’haver anunciat el programa per qualsevol circumstància no es pogueren celebrar i s’anul·laren, l’Ajuntament no tindria cap capacitat jurídica per a reclamar res als distints promotors, amb el consegüent perjuí als interessos de l’Ajuntament i a la marca Fira de Julio de l’Ajuntament de València, davall la que s’alberguen les distintes actuacions”.

Per a finalitzar, Félix Crespo ha afegit que “confiem, i és un assessorament sincer i gratuït que li brinde al Sr. Fuset, que abans de posar a la venda les entrades el dia 20 de febrer com s’ha anunciat, estiguen firmats els contractes dels 14 concerts amb les distintes mercantils i en conseqüència la resolució que avalen la total garantia i cobertura jurídica per a l’Ajuntament”.