Cs denúncia que Fuset adjudica contractes de la Fira de Julio tres dies després de realitzar-se l’activitat

0
287

La regidora Amparo Picó qualifica la gestió de Pere Fuset de “irresponsable”

Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha denunciat hui que el regidor Pere Fuset ha adjudicat dos contractes de la Fira de Julio tres dies després d’haver-se realitzat l’activitat, concretament es tracta d’una activitat teatral i de la instal·lació de servicis sanitaris portàtils.

La regidora de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Amparo Picó, ha qualificat de “irresponsable” la gestió del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, per adjudicar els contractes d’activitats de la Fira de Julio tres dies després d’haver-se realitzat.

“Es inaudit treballar d’esta manera. Les activitats no es programen d’un dia per a un altre i més amb un esdeveniment de l’envergadura de la Fira de Julio. Fuset sap de sobra quan, com, on i qui s’encarreguen de les activitats, i la part administrativa ha de formalitzar-se en temps i forma”, ha explicat Amparo Picó. L’edil de Ciutadans ha denunciat que “el grup teatral encarregat de les figures de Quiquet i Neleta en la cercavila inaugural, va participar sense estar formalment contractat, ja que l’acte es va celebrar el 30 de juny i el contracte es va formalitzar el dia 3 de julio”.

“Altre dels contractes formalitzats en la jornada del dimarts dia 3 de juliol ha sigut la instal·lació dels servicis sanitaris portàtils en els Jardins d’Ayora, la plaça de l’Ajuntament i la Plaça del Patriarca”, ha detallat Picó.

“Els wc portàtils han estat col·locats cinc dies sense autorització. Si açò li succeïra a una empresa privada s’haguera ordenat el precinte fins a obtindre l’autorizació”, ha afegit la regidor de Cs. “Pere Fuset no vol entendre que els representants institucionals hem de gestionar, sempre, des de la responsabilitat, coherència i transparència política”, ha conclòs.