C’s denúncia que Junta Central Fallera oculta els contractes menors

0
253

La regidora Picó exigix al president Pere Fuset que siga més transparent en la gestió.

Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València ha denunciat que Junta Central Fallera (JCF) oculta en la seua pàgina web el llistat de contractes menors adjudicats a distints proveïdors, segons ha afirmat la regidora i consellera de JCF, Amparo Picó.

“La legislació en este sentit és clara i el regidor de Cultura Festiva i president de la JCF ha de conéixer les seues obligacions. Amb la Llei de Transparència es garantix el dret dels ciutadans a l’accés a la informació i establix les obligacions del bon govern per part dels responsables públicos”, ha comentat la regidora Amparo Picó, qui ha recordat que “el portaveu de C’s Fernando Giner, ja va proposar i es va aprovar, en la Comissió d’Hisenda del 25 de gener de 2016 la publicació a “automàtica de tots els contractes menors de l’Ajuntament, este acord també ha de complir-se en els organismes autònoms.”

Per a la consellera de l’organisme faller, “el regidor Fuset ha de complir la llei i implementar en la pàgina web de la JCF la relació de contractes menors que ha formalitzat durant l’any passat i inclús l’anterior. No hi ha cap. Cada any s’augmenta el pressupost de la JCF, enguany gestiona 2.216.242 euros del pressupost municipal i la transparència ha de ser màxima. Els ciutadans tenen tot el dret a estar degudament informats”.