Jaime Sarrión de la Foguera Tómbola, Banderola de la Federació de les Fogueres de Sant Joan

0
290

Aquesta vesprada ha tingut lloc el sorteig de la Banderola de la Federació que es realitza entre els xiquets de la Festa que hagen desitjat presentar-se. Enguany han sigut set els xiquets que han volgut optar al càrrec: Lucas Macadan de la Foguera Barri Obrer; Ismael Cremades de Parc de les Avingudes; Carlos Bernabeu de la Foguera Tómbola; Jaime Sarrión de Tómbola; Álvaro Gómez de Via Parc Vistahermosa; Julen Bernabeu de la comissió Hernán Cortés i Pablo Navarro de Pla del Bón Repós – La Goteta.

A l’acte han acudit les Dames d’Honor de la Bellesa del Foc Infantil i Adriana Nicolás, Bellesa del Foc Infantil que ha sigut la responsable d’extraure la boleta. El nom de la nova banderola és Jaime Sarrión de la Foguera Tómbola. Té 15 anys i porta des que va nàixer dins del món dels Fogueres. Estudia en l’I.I.S 8 de març i els seus actes preferits són la Cremà i la Desfilada del Ninot.

A més, s’ha celebrat l’Assemblea Infantil de l’exercici 2016/2017 a la qual ha acudit Manolo Jiménez i els representants de l’àrea i la delegació d’infantils. S’ha informat als assistents dels actes que tindran pròximament i durant l’any com seran el Concert al Foguerer Infantil, el dia 15 de gener; el 27 de gener se celebraran unes Jornades de Prevenció de Riscos per a xiquets i el 10 de febrer, els més xicotets podran gaudir d’unes xarrades sobre alimentació saludable.