Daniel Buj afronta la Vicepresidència de JCF com un any de transició

0
222

Assegura que la seua línia de treball, en la delegació de Protocol, serà la de continuïtat amb la seua antecessora i el seu repte: no ser notícia”.

El nou vicepresident de Junta Central Fallera (JCF), Daniel Buj, comença amb il·lusió el seu nou càrrec, després d’anys i una dilatada experiència en el món faller. Assegura que no és una responsabilitat qualsevol i afronta el seu mandat com un any de transició, amb les eleccions autonòmiques i municipals molt a la vora. Així ho ha explicat en el seu pas pel programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, conduït per José González.

Buj admet que els últims anys no han estat exempts de polèmica en l’organisme regidor i organitzador de tots els esdeveniments fallers que es produeixen en la ciutat de València. No obstant açò, no vol entrar a valorar les crítiques i els dards llançats mediàticament i des del propi col·lectiu de les festes josefinas.

Un relleu jeràrquic. Ha ocupat tots els càrrecs de l’escalafó faldero, incloent president de falla (Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag), d’Agrupació (Quatre Carreres) i ha sigut també president de la Interagrupación.

En la seua delegació assignada: Protocol, un àrea que coneix bé, la seua línia serà la de continuïtat amb la seua antecessora, ja que els canvis produïts en indumentària, assenyala, “han sigut a millor” perquè la festa evoluciona.

Amb compliqueu davant les preguntes de José González sobre els conflictes en la delegació (riures), el seu repte, recalca, és “millorar detalls a nivell organitzatiu” i “no ser notícia”.