Duc de Gaeta presenta la imatge del 50 Aniversari Infantil

0
800
image description

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ha presentat la imatge corporativa oficial de la celebració del 50 aniversari de la seua comissió infantil.

L’acte, emmarcat dins del programa de festejos commemoratiu de l’efemèride, va congregar a nombrosos membres d’este col·lectiu en la jornada prèvia a la celebració de la festa de Sant Joan i la Solemne Proclamació dels seus màxims representants de l’exercici.

L’entranyable imatge corporativa ha sigut dissenyada i creada pels artistes José Luis Ceballos i Paco Sanabria amb eixa peculiar forma que tenen de treballar; amb eixe estil tan característic dels seus dibuixos amb tintes planes i, segons les seues pròpies paraules, “rotllo Pop”.

Ceballos i Sanabria és en l’actualitat una firma molt reconeguda en el món faller i també en les la il·lustració, l’escultura i la Conservació i Restauració de béns culturals, per la qual cosa la Falla del Duc se sent molt orgullosa de comptar amb el seu treball i agraïx esta importantíssima aportació artística a la història de la comissió.

L’acte va estar presidit pels seus màxims representants, Victòria Mínguez de l’Olmo, Marcos Soriano Vidal, Verónica Sánchez Miravalles i Marcos E. Soriano.