Desfilada Solidària d’Indumentària

0
275

Gràcies al fantàstic equip voluntari i organitzador de Els Generals, a una infinitat d’amics de la comissió que van apostar per aquesta il·lusió i apassionament, ahir es va presentar el projecte “De puntetes”, una Desfilada Solidària d’Indumentària i Moda Valenciana.

La Fundació Xicotet Desig, indumentaristas, artistes, pirotècnics, cantants, mitjans de comunicació, l’ONCE, el Departament de Solidaritat de JCF, Grups de Danses, col·laboradors, Falleres Majors de València, Corts d’Honor, patrocinadors, falles amigues… i fins i tot Francis Montesinos s’han bolcat en aquest repte faller ple de generositat.

El pròxim 10 de desembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc en la Sala Jubiocio Benicalap (Carrer General Llorens, 33), una Desfilada Solidària d’Indumentària i Moda Valenciana “DE PUNTETES” per a col·laborar amb la fundació “EL MEU XICOTET DESIG”.

En la desfilada participaran les signatures: L’ Atelier de la Seda, Art i Didal, Castillo Cinceladores, Artesania Castillo, Pau i Gal·la (Indumentària Valenciana de Caballero), Seda Fallera by Lola Guarch, Santet Artesania Escapularis, La Tortugueta d’Alcoi, Mavimar, Pilar Higón (Roba a l’Antiga) i Carles Salvador Indumentària.

A més el mateix Francis Montesinos col·laborarà oferint una passarel·la sota el lema “PATRIMONI MONTESINOS”; hi haurà actuacions en directe de gràcies al compromís de les falles Pignatelli, Pedro Cabanes, Nàquera Lauri Volpi, Av. Equador i Els Generals; als grups de danses El Forcat i La Senyera; Andrés Aranda; Els Olé; Carmen Romero; Donís Salvador; Malena Gracia; Meni Glamur; Paula Espinosa i Emilio Solo.

Malena Gracia serà la “Màgica Madrina” d’aquest esdeveniment solidari en el qual es pot col·laborar adquirint entrades (adults 3€ i xiquets de 0 a 3 anys 1€) o bé a través de la Fila 0: ES63 0049 5449 4522 1607 6813

No faltes i mostra el teu costat més solidari!