Dra. Ana Mafé Signatura de llibres Segona Edició «El Sant Grial» en Fnac València

0
677

Després de l’èxit obtingut en la presentació del seu llibre, ahir a la vesprada divendres 17 de juliol van assistir un gran nombre de persones a la llibreria de la botiga Fnac València perquè poder adquirir el llibre signat i conèixer a la seua autora la Dra. Ana Mafé.

El llibre “El Sant Grial” publicat per Editorial Sargantana compta ja amb la segona edició sol uns mesos després del seu llançament. L’assaig basat en la seua tesi doctoral compte de forma amena i profunda l’esdevenir de la relíquia més cercada de l’Edat mitjana occidental.

Submergeix-te en un viatge al passat històric de la relíquia més cercada de l’Edat mitjana occidental. A les teues mans tens el camí que et revelarà un dels grans misteris de la humanitat. Preguntes com: Per què aquesta copa i no altra? On va celebrar Jesús la seua última Pasqua? Qui la va enviar a Hispània? Com va escriure Chrétien de Troyes la seua novel·la del “grial” inspirada en la cort d’Aragó? Què és i què significa el Sant Grial? Aquestes qüestions i moltes més són explicades i documentades una a una. La cerca del Sant Grial arriba a la seua fi en aquest llibre. La clau del Coneixement la tens a la teua mà. L’interior et sorprendrà en descobrir informació completament inèdita que no et deixarà indiferent.

Aquesta segona edició revisada compta amb una tapa coberta que li dóna més presència, encara si cap, a la portada del llibre. La cuidada publicació realitzada per Sargantana mostra un text ple d’al·lusions a la història antiga, al passat medieval i a la València més contemporània que podem trobar avui.

Imprescindible la seua lectura si es vol tenir criteri a l’hora de parlar sobre la història del Sant Calze de la Catedral de València, el Sant Grial.