L’Artesania Valenciana es reinventa i cerca nous mercats després de la crisi del coronavirus

0
686

Quatre emprenedores lligades a les falles aposten pel món nupcial per a tornar a impulsar els seus negocis. La signatura Peris Roca posa en marxa un projecte de col·laboració entre 4 emprenedores ajuste al món nupcial. La naturalesa és el centre d’aquesta iniciativa en la qual es conjuga el disseny, l’artesania, l’estètica i la fotografia.

Elisa Peris va afirmar que la idea es va gestar durant l’estat d’alarma, quan pot interioritzar com ens havia canviat el curs del quotidià. Passejar pel camp i el contacte amb el natural va ser el que va reactivar la meua creativitat. En tornar al taller , es van materialitzar les idees en una col·lecció de diademes i corones-joia. I, tot el que va venir després va fluir ràpid i quasi per casualitat. Ha sigut un vertader plaer compartir l’experiència de crear una cosa tan bonica al costat d’aquest equip de dones.

Per a Marta Ródenas , concretar aqueixa sensació d’anhelada llibertat durant aquests mesos, li porta a voler reflectir-la en els seus vestits fluids contrastats amb volums que donen aqueixa sensació de volar, igual que els brodats de la flor dent de lleó, quan bufa el vent i cadascun dels seus pètals salen al vol.

Cerquem una localització en el bosc del Saler, i una hora màgica al capvespre, perquè Amparo Fotografía poguera plasmar aqueixa llum en les fotografies amb les peces, i se sentiren la levitat i la subtilesa dels estilismes.

A més, es compta amb l’ajuda de Judith Górriz per al maquillatge i els pentinats i la col·laboració d’Alicia i Irene de l’agència 5.0 Management.