Exposició del Ninot 2021: data d’obertura, horaris i preus

0
81

Arriba una de les dates clau en el calendari faller: la Inauguració de l’Exposició del Ninot 2021. La Base de la Marina de València alberga els 700 ninots de les diferents comissions que pertanyen a Junta Central Fallera.

Les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell Frasquet i Carla García Pérez, juntament amb les seues Corts d’Honor, han sigut les encarregades d’inaugurar l’exposició en la qual descansen els centenars de ninots de les diferents comissions pertanyents a Junta Central Fallera.

L’Exposició estarà oberta al públic des del dissabte 17 de juliol

L’horari de visites a l’Exposició del Ninot 2021 és de 10.00 a 20.00 hores de dilluns a dijous. Els divendres, dissabtes i diumenges el tancament es prolonga fins a les 21.00 hores.

Aquests són els preus de les entrades:

  • Público general: 3 euros
  • Grups: 2 euros per persona
  • Xiquets de 4 a 12 anys: 1,5 euros
  • Majors de 65 anys: 1,5 euros

Els ninots romandran exposats fins al 31 d’agost en el cas dels infantils i fins a un dia més tard els majors. Ara ja només toca esperar aquestes dates, moment on es coneixeran quins són els ninots triats per a salvar-se del foc.

Com cada any, seran els visitants a l’Exposició qui decidisquen amb els seus vots els ninots indultats de les Falles 2021. Com a marca la tradició, aquests es deslliuraran del ritual del foc el 5 de setembre.