Duc de Gaeta ja té màxims representants per a les falles 2019

0
94

En el transcurs de la Junta General Extraordinària, celebrada el divendres 18 de Maig, es va procedir al nomenament dels màxims representants per al present exercici.

Han sigut nomenades Falleres Majors 2019, la senyora Amalia Gómez Collado i la xiqueta Salma Gutiérrez Aguilar. El xiquet Borja García Úbeda és el nou President Infantil.

La lectura de l’acta va ser acollida amb gran satisfacció per part dels recentment triats, que no van poder ocultar la seua il·lusió i alegria en rebre l’aplaudiment unànime dels presents, en una nova gran nit per a la falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, la “Falla del Duc”.

El President, Marcos I. Soriano, que compleix 25 anys al capdavant de la comissió, va felicitar públicament als recentment triats, brindant juntament amb la resta dels fallers per un any que, estan segurs, no van a oblidar.

Des de la camisión i en nom de la gran família de el “Duc” feliciten als seus màxims representants de 2019, desitjant-los un any de gran felicitat i extraordinàries vivències.